Medlemskapet är gratis men betyder ändå mycket!  

För att bli medlem i föreningen krävs att du är myndig samt att du fyllt i efterfrågade uppgifter nedan.

Varför bli medlem? Vi försöker vara en samlad kraft mot den enorma industri som håller på att planeras på Besparingsskogen norr om Orsa och väster om Los. Genom ert medlemsstöd så kan vi visa upp att vi inte är ensamma. Du är inte ensam, vi är inte ensamma att kämpa mot dessa ekonomiska krafter som vill förstöra stora delar av Sveriges sydligaste fjällnära område. Bli medlem idag, stötta oss indirekt så stöttar föreningen dig, det är dessutom gratis!

Ansök om gratis medlemskap här:

MEDLEMSKAP i Nej till vindkraftsindustri Orsa Finnmark

OBS OBS. Du måste verifiera medlemskapet. Ett mail skickas för det. Kolla din skräppost då dessa ofta hamnar där. 

När du trycker på Registrera så kommer du till en enkel matematikfråga som du måste svara på. (För att vi ska slippa en del spamrobotar.) När du svarat på det så kommer ett mail skickas till dig som du måste verifiera. Mailet kommer oftast inom 5 minuter. Ibland hamnar dessa mail i skräpposten.

Genom att anmäla dig som medlem så godkänner du även att föreningsstyrelsen får hantera dina personuppgifter och att dina uppgifter lagras i föreningens register. Se gärna vår Integritetspolicy. Dina personuppgifter kan dock komma att lämnas till kommun eller myndigheter i syfte att främja föreningens mål och syften. T.ex. vid ansökan av föreningsstöd eller om kommun/myndighet efterfrågar uppgifterna. Din epost-adress kan komma att användas när föreningen önskar nå dig med information. Föreningen följer naturligtvis dataskyddsförordningen (GDPR).

Ovanstående uppgifter används av föreningen för att kunna dokumentera dess medlemmar. Födelsedata med de 6 första siffrorna används för att kunna särskilja personer med samma namn och samma ort samt att ge förståelse för medlemmarna demografi.

För att avregistrera dig som medlem samt radera alla personuppgifter så skickar du ett mail till administrationen@nvof.se från den e-postadress du angav vid registreringen där du anger du bara att du vill gå ur föreningen. Orsak behöver ej anges men uppskattas. Avregistrering sker inom 1 månad från inkommen anmälan.