Samrådet med Dalavind pågår till den 9 juli.

De som fått samrådsinbjudan bor, verkar eller har en fastighet i området som sträcker sig drygt 3 kilometer utanför de nio delområden som ingår i projekt Orsa Norr, meddelar Dalavind.

Sitter du med kunskap eller information som du tror kan vara av intressant att spela in till samrådet så hjälper vi i föreningen gärna till, om du inte vill lämna uppgifter direkt till Dalavind själv. Men oavsett så kan det vara intressant för oss att se vad just du tycker/lämnat.
Observera. Det som påverkar samrådsutgången främst är t.ex. information om speciella djur, växter och insekter. Fladdermöss och fåglar som t.ex. örnar och dess bo. Vattentäkter eller historiska platser etc som man missat i underlagen. Allmänna känslor eller andra mjuka värden som livskvalitet tar man tyvärr inte hänsyn till.

Underlagen för samrådet hittar du här: https://dalavind.se/projects-archive/orsa-norr/

Vi är tacksamma för dina konkreta inspel kring detta. Maila föreningen på foreningen@ffsvk.se så samlar vi ihop alla kunskap i en skrivelse till Dalavinds samråd. Skicka så snart du bara kan för vi måste ha tid också.

/Styrelsen FFSVK

Tags:

Comments are closed